Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aquesta tarda hem aprovat al Consell General:

✅La Petició de prorrogar la facultat del Govern d’establir les restriccions i mesures amb la finalitat de protegir la salut pública. ☝️Un punt necessari segons la situació actual d’increment de casos com bé ha apuntat el Raul Ferré: “Malauradament el virus segueix entre nosaltres i per això no podem relaxar-nos. Cal continuar vetllant per la salut i seguretat de tots els nostres habitants i visitants.”

✅La Proposta d’aprovació de la ratificació del Conveni entre el Principat d’Andorra i Hongria per eliminar la doble imposició en matèria d’impostos sobre la renda i prevenir l’evasió i l’elusió fiscal.

✅I molt important, el Projecte de llei de mesures de protecció i de flexibilització del mercat d’arrendament d’habitatge, de les condicions essencials dels habitatges de preu assequible i de millora del poder adquisitiu. ☝️On el Carles Naudi ha destacat: “Si hagués d’escollir 3 paraules per definir el projecte de llei que s’ha sotmès a votació diria: tranquil·litat, equilibri i responsabilitat amb relació a les mesures que es preveuen en aquesta llei en matèria d’habitatge i d’increment del poder adquisitiu.”