Skip to content Skip to footer
VULL SER AFILIAT

Poden afiliar-se al partit tots els andorrans i els estrangers legalment residents a Andorra qualsevol que sigui la seva nacionalitat, majors de 18 anys i que disposin de la plena capacitat d'obrar, que ho sol·licitin.

Aquella persona interessada en formar part de Ciutadans Compromesos com a afiliat ho haurà de demanar per escrit o per mitjà digital mitjançant una demanda d'afiliació que els hi serà facilitada per la secretaria general.

Ciutadans Compromesos comunicarà per escrit o per mitjà digital al/la demandant la seva admissió o no.

L'afiliació i la permanència com a afiliat de Ciutadans Compromesos és voluntària.

No poden estar afiliats a Ciutadans Compromesos ni els batlles ni els magistrats ni els membres del Ministeri Fiscal.

Els qui, estant afiliats a Ciutadans Compromesos ingressin a les institucions indicades, cessaran de ple dret en la seva condició d'afiliats i en els seus drets i obligacions com a tals.

Per afiliat-se a la secció juvenil de Ciutadans Compromesos cal tenir almenys 16 anys d'edat.

VULL SER SIMPATIZANT

Tots els andorrans i els estrangers legalment residents a Andorra qualsevol que sigui la seva nacionalitat, majors de 18 anys i que disposin de plena capacitat d'obrar, que vulguin formar part de Ciutadans Compromesos com a simpatizant i vulguin participar en els actes, les activitats del partit i en la seva feina ho haurà de demanar per escrit o per mitjà digital omplint un document que els hi serà facilitat per la secretaria general.

Així mateix, Ciutadans Compromesos comunicarà per escrit o per mitjà digital al/la demandant la seva admissió o no.

La inscripció i permanència com a simpatitzant de Ciutadans Compromesos és voluntària.

DRETS DELS AFILIATS
DRETS DELS SIMPATIZANTS
DEURES DELS AFILIATS
DEURES DELS SIMPATIZANTS

UNEIX-TE ARA


    INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

    Responsable: Ciutadans Compromesos Generals; Finalitat: enregistrar i gestionar l’alta d’usuari com a afiliat/da o simpatitzant; Legitimació: consentiment de l’usuari; Drets: Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, revocació del seu consentiment, així com altres drets, contactant mitjançant l’adreça ciutadanscompromesos@andorra.ad les dades, sol•licitar la limitació.