Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🟣 A la sessió d’avui, els consellers i conselleres hem aprovat:

✅ Pròrroga de les mesures contra la Covid-19 per seguir protegint la ciutadania.

✅ Ratificació del protocol de processament automatitzat de les dades de caràcter personal. J. M. Rossell 🗣: “Andorra continua reforçant la cooperació en un àmbit tan sensible com la protecció de dades personals i el seu tractament automatitzat”.

✅ Proposta d’acord sobre la implementació del règim del tercer pagador per seguir garantint l’alt nivell del nostre model sanitaria, que permet vetllar encara més per la nostra població.

✅ L’Expedient per a la declaració d’alienabilitat del terreny propietat del Govern anomenat “Prada de Moles”, a Encamp.

✅ Llei reguladora de la iniciativa legislativa popular.

✅ Llei d’actius digitals, criptografia i blockchain. Carles Naudi 🗣: “La llei d’actius digitals permetrà que hi hagi innovació en l’àmbit empresarial nacional per aconseguir més eficiència i reduir costos, davant un entorn més resilient i generant noves oportunitats i nous llocs de treball pels joves.”

✅ Ratificació de l’Acord entre 🇦🇩 i 🇫🇷 per les investigacions sobre els accidents i els incidents de les aeronaus civils sobrevinguts en l’espai aeri o en el territori del Principat d’Andorra.

✅ Llei d’Economia Circular ♻️ amb accions com: prohibir els productes de plàstic d’un sol ús, promoure el consum de productes de temporada, millora de la informació als consumidors, entre altres. Raul Ferré 🗣: “L’economia circular és necessària per lluitar contra el canvi climàtic, la pèrdua de diversitat i per protegir la nostra salut. No tenim un altre planeta. Tots, sense excepció, hem de contribuir pel canvi.” 🌲