Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🏛️ A la segona jornada sobre el Debat d’Orientació Política, des de CC hem explicat les dues propostes de resolució.

🚃 Enllaços ferroviaris entre Andorra i França. Una aposta sostenible i moderna per enllaçar Andorra amb altres destinacions i facilitar la mobilitat tant de residents al país, com d’altres persones que vulguin viatjar al Principat sense oblidar altres formes de transport que desenclavin Andorra i ens aportin més sobirania.

🚐 Analitzar una Taxa a les autocaravanes en consonancia a la taxa turística que paguen els turístes dels hotels i dels campings; i habilitar les zones on es pugui acampar, tenint cura del medi natural. Aquesta mesura protegirà les nostres muntanyes i aporta turisme de més qualitat que busquem pel país.

👉 A més, en Carles Naudi també ha respòs al PS:

🗣️ “Dir que no hi ha voluntat de debatre, quan s’han transaccionat centenars d’esmenes i s’han aprovat moltes lleis per assentiment (els 28 consellers a favor), és voler fer un relat que s’allunya de la realitat. Vostès fan una política del tot o res. Pretenen fer passar la tirania ideològica. Quan no és el 100% del que vostès volen, voten en contra o s’abstenen. Quan no copien, no fan propostes; només fan acusacions i generen alarmisme.”