Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🟣🟠 A la sessió ordinària del Consell General d’avui hem aprovat ✅ la pròrroga de les mesures sanitàries per 2️⃣ mesos. Encara no tenint dades preocupants per part de la COVID-19, és imprescindible allargar aquestes restriccions davant un possible rebrot de casos. Volem agrair, un cop més, tot l’esforç i responsabilitat que ha fet i continua fent la ciutadania en acceptar les restriccions i en vacunar-se. 💉🇦🇩

Tot seguit, el Govern ha respost a les preguntes realitzades per l’oposició. 👇

🟣 Des de la majoria som conscients de l’impacte del cost de vida en el poder adquisitiu de les famílies. Defensem i apliquem la pujada 📈 anual del salari mínim per sobre de l’IPC per ajudar a les persones amb menys ingressos, sense oblidar l’obligació de Govern de donar resposta a totes les franges salarials. En breu publicarem un paquet de mesures transversals per millorar el poder adquisitiu.

🟣 Carles Naudi, sobre els comptes de FEDA: “Recordem que FEDA, al contrari que les empreses electriques veïnes, és una empresa pública. […] FEDA disposa d’infraestructures que ens permet tenir llum a Andorra, ens permet tenir una central hidroelèctrica i ens permet també que es construeixin centrals transformadores. Els 40M € que comentava l’oposició surten dels beneficis de FEDA; estaven al banc “sense fer res” i s’han utilitzat per invertir en sanitat, educació i infraestructura”.