Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🏛️ Sessió del Consell General.

✅ Modificació de la llei d’Agents de Circulació.

🗣️ Ministre J.M. Rossell: “L’objectiu és aportar millores qualitatives i quantitatives tant en àmbits funcionals com operatius que permeti el cos d’agents comunals evolucionar a una instància professional de nivell superior en la prestació del servei a la ciutadania i en el compliment del deure que tenen encomanat. […] Després de 17 de l’aprovació de la llei, se’ls reconeix com a cos especial en l’àmbit comunal.”

🗣️ President de CC, Carles Naudi, sobre el Projecte de llei de recerca en l’àmbit de la salut i la biomedicina. “Aquesta llei contempla els conceptes més actuals en materia de recerca i innovació, reconeguts a nivell internacional, com el Conveni d’Oviedo, signat pel Govern i que respecta el medi natural i els drets de les persones en termes de biomedicina. Començar a bastir un marc legal i jurídic dona garanties a les persones i a les empreses”.

✅ Llei de Prestador d’última instància.

✅ Llei de Mesures per respondre a la crisi energètica.

👉 Amb l’objectiu de mirar d’afectar el mínim a tothom i amb una visió de responsabilitat davant tots els escenaris possibles, els textos presentats volen donar garanties d’equitat i gestió dels talls eventuals d’energia de forma ordenada i prevista. Un estalvi global del 15% permet reduir la necessitat d’apujar les tarifes a la població.

🗣️ Carles Naudi remarca: “Volem convertir-nos en sobirans de la nostra energia per fer que Andorra sigui un país més fort i resilient”.