Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

📍 Assistim a la ronda de preguntes al Govern per a debatre els següents punts:

➡️ L’informe relatiu a la interrupció voluntària de l’embaràs i el Coprincipat, és una qüestió d’abast jurídic, transversal i multidisciplinari que afecta particularment a les nostres institucions. Aquest emet només conclusions jurídiques com una eina més per a continuar treballant. Avançar en aquesta temàtica requereix molta serenor.

➡️ La seguretat pública és vital per nosaltres. Els recursos policials davant l’Andorra vs Polònia van ser els necessaris després de l’anàlisi dels possibles riscos. Cada esdeveniment s’estudia per separat per a poder respondre amb la major eficàcia possible.

➡️ El tancament de la Universitat Oberta La Salle s’ha gestionat per a garantir que cap estudiant quedi afectat davant el tancament de la institució privada.

➡️ La creació del sistema d’indicadors d’habitatge permetrà recollir dades sobre el sector i mercat que seran de vital importància per a desenvolupar futures accions.

➡️ La finalitat de les relacions d’Andorra amb Hongria i Turquia són defensar els interessos del nostre país i dels nostres ciutadans en àmbits econòmics i fiscals, i millorar el desenvolupament econòmic i social d’Andorra. Carles Naudi ha afegit 🗣️ que: “Hongria i Turquia són dos països que fan part de la UE i de l’ONU i amb un govern escollit democràticament i no ens pertoca incidir en la seva política interna, igual que no ens agrada que ens ho fassin a nosaltres.El nostre deure és mantenir unes relacions que es basin en el respecte mutu amb tot el món.”