Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Andorra és la suma de 7 parròquies, és la suma de tots els qui hi vivim. El nostre objectiu és que el nostre país sigui cada dia un lloc millor per viure-hi. Per això, a Ciutadans Compromesos tenim una visió “En clau de país”
Ciutadans Compromesos va néixer l’any 2011 com una plataforma de persones amb diferents sensibilitats polítiques compromeses amb la societat.
L’any 2019 l’agrupació política territorial independent va fer el salt a la política nacional.
Des del Consell General, Ciutadans Compromesos ha seguit treballant per la Massana i per aportar solucions a la resta del país.
Ciutadans Compromesos ha impulsat diverses iniciatives legislatives i ha vetllat perquè el pressupost general del Govern tingui en compte inversions necessàries per a la parròquia de la Massana.
Des del Comú massanec, Ciutadans Compromesos ha continuat vetllant pel benestar de tots els ciutadans de la parròquia i per una millora de la qualitat de vida.
El 2022 ha estat un any marcat pels problemes d’habitatge, d’inflació, per la guerra d’Ucraïna i per dificultats pels empresaris i treballadors.
Hem treballat de forma incansable per acostar solucions a cada problemàtica.
Des de Ciutadans Compromesos encarem el 2023 amb esperança i il·lusió pensant que cada petit gest compta i que el treball en equip és la clau per trobar solucions.