Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🎙️Avui a Els Matins de RNA, Carles Naudi repassa l’actualitat política del país. Obre l’entrevista fent un sentit i especial esment d’agraïment al ministre Martínez Benazet per la seva gran labor, esforç i professionalitat durant el seu servei al país, i destaca la bona gestió del ministre davant la crisi sanitària de la Covid. En relació amb el seu substitut Carles comenta: “El Sr. Martínez Benazet ha deixat el llistó molt alt, però el Sr. Albert Font ve fresc i està perfectament capacitat per a exercir el càrrec “.

☝️Naudi també ha destacat a l’entrevista els següents punts:

➡️”Estem satisfets amb l’aprovació dels pressupostos, perquè és essencial que el país no s’aturi.” I concreta que des de Ciutadans Compromesos, no són partidaris de crear dèficit, però que a causa de les despeses extraordinàries derivades de la pandèmia (material mèdic, test, Ertos, vacunes…) s’ha fet dins dels paràmetres legals i complint religiosament la regla d’or.

➡️”Com més actes culturals i esportius realitzem més riquesa per al país, com s’ha demostrat en els últims anys.”

➡️”Apostem per no apujar els impostos amb l’objectiu de no ofegar als ciutadans i així estimular l’activitat econòmica que enriqueix al país.”🇦🇩

➡️”Les eleccions es realitzaran quan el Sr. Xavier Espot cregui que és el millor moment per al país i nosaltres estarem recolzant fins al final”.