Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Primera jornada del Debat d’Orientació Política, on tot el Consell General hem pogut debatir sobre diferents temes d’importància.

🗣 Carles Naudi ha parlat dels següents punts:

🚌 Mobilitat: Hem treballat de forma incansable per aconseguir el transport públic gratuït per tota la ciudania. No podem deixar de treballar en aquests punts, com tampoc ho deixarem de fer amb la proposta per estudiar la viabilitat de diferents metodes transport segregat (tramvia, telefèrics) que permetrà que ens moguem per les diferents parròquies de manera eficient, econòmica i bona pel medi ambient. Sense oblidar els vols Andorra/La Seu – Madrid, proposant que aquests vols s’ampliin a altres destinacions. Destaca la proposta per ampliar l’estudi de viabilitat per fer arribar el tren desde França.

🏡 Habitatge: Hem fet mesures per rebaixar el preu del lloguer, acompanyat de l’augment dels salaris, pròrrogues automàtiques i ajuts al lloguer a mes 165 famílies. […] Perquè l’habitatge sigui una realitat per tothom, s’ha d’incentivar el sector públic i privat.

🟣 La Massana: Des de CC estem contents de poguem parlar de manera definitiva del projecte de desviament que descongestiona el centre de la Massana i dona qualitat de vida als habitants d’Arinsal i d’Ordino.

💡 Impacte energétic: Hem pogut absorbir l’impacte energétic global gràcies a FEDA i la seva visió estratègica, reflectit a la contenció de la factura de la llum de les famílies i del teixit productiu.

💻 Digitalització: Estem en una societat digitalitzada i fer que Andorra sigui més eficient i competitiva. Tot això, lligat de la visió educativa i emprenedora.

👉 Crisis Covid-19 i Ucraïna: Aquests tipus de crisis les hem de mirar com a oportunitats que posen de manifest la nostra capacitat per a transformar la nostra societat i economia, augmentar la nostra competitivitat i trobar quins han sigut els nostres punts febles per treure partit i millorar-los.