Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

🟣🟠Avui al Consell General hem tingut una de les sessions més importants d’aquesta legislatura:

Molt orgullosos de què s’hagi aprovat ✅ el projecte de llei del dret de la igualtat de tracte i d’oportunitats i a la no discriminació entre dones i homes 🟣. Una llei que, en paraules del Raul Ferré 🗣 “serà el fonament del gran edifici de la igualtat que hem de construir entre totes i tots. Això no s’acaba aquí: cada dia cal millorar per garantir els drets de totes les dones i de totes les nenes.”

✅ El Projecte de llei d’accés electrònic de l’Administració de justícia on, a través de les tecnologies de la informació i la digitalització dels processos, es podran garantir objectius per donar una cobertura legal completa a la nostra ciutadania.

✅ El Projecte de llei de seguretat privada 🔒, donant seguretat als drets dels nostres ciutadans, gràcies a una normativa més completa i més exhaustiva; un element essencial pel nostre país. 🇦🇩

📑 Informe anyal del Raonador del Ciutadà, corresponent a l’any 2020 on el Raul Ferré defensa ☝️ que: “El fet que el raonador sigui de fàcil accés i gratuït comporta que la institució pugui ajudar a molta gent en situació de risc, exclusió o problemes socials. […] Els partits de la majoria donem suport a la tasca efectuada pel Raonador del Ciutadà, pel que fa a la seva defensa i de les situacions dels drets i llibertats de les nostres ciutadanes i ciutadans.”

👉 Amb relació als preus públics de les tarifes als centres sociosanitaris 👵👴, el Carles Naudi puntualitza que: “Aquelles persones que van sobrades de recursos (per sobre del 10.000 € mensuals per una família amb 2 fills) que contribueixin una mica a fer-se càrrec dels seus padrins —que estan molt bé atesos— a les diferents residències del nostre país (uns 80€ mensuals); de la mateixa manera que van fer els nostres avis o els nostres pares quan érem petits. […] Ens sembla que és una mesura equilibrada, equitativa, solidària i que pensem que respon a la seva màxima de ‘qui més té, més paga'”. Ningú es quedarà sense poder accedir a una residència del país, tingui o no recursos, doncs en el segon cas, l’estat assumirà el 100% del cost.

Torna a veure les intervencions del Raul Ferré i del Carles Naudi en aquest enllaç:https://www.youtube.com/playlist?list=PLMTK3Ki12763GMj8_dVFDFmuWSCt2BhGX